Love

2010-09-24 @ 14:22:41

Det förvånar mig att ni är så många som fortfarande läser min blogg utan uppdatering.

Det hände mycket under de två sista veckorna innan Björn och Marias bröllop, därför blev det dåligt med inlägg. Hade så mycket att göra på så kort tid så bloggen hamnade åt sidan och jag gav istället all energi med att planera bröllopet.

 

Bröllopet blev helt fantastiskt och jag hade jätte roligt men resan dit var lång. Det uppstod många sena kvällar och många dagar fulla av skratt men även diskussioner och press. Som Maria skrivit "Vissa stunder var man uppgiven och orkade inte hålla uppe skenet och nästa stund var det jätteroligt."

 

Den 14 Augusti var det dags. Efter endast någon timmas sömn åkte vi vidare till CAU+CO där vi alla tärnor och bruden skulle bli friserade och sminkade. Camilla, Marias frisör hade köpt champagne, vindruvor och choklad till oss, jätte gulligt! Carro sminkade alla och Kamilla gjorde håruppsättningarna på tärnorna. Dom var så otroligt duktiga. När sminket och håret var klart beställde vi lunch och sedan bytte vi om till klänningarna. Utanför väntade en limousine på oss och innan vi åkte till kyrkan poppade vi favoritlåtarna runt i stan en stund så att Marias nerver skulle släppa.

 

Väl framme i kyrkan mötte vi Björn och hans marskalkar. Gud vad fina alla var! När det var dags för vigseln kunde jag inte hålla mig från tårar, som dom andra flesta. Maria och Björn var så fina tillsammans. Sedan skulle vi göra det killarna var mest nervösa över, dansa ut ur kyrkan. Men det gick bra, bättre än förväntat.

 

Innan vi åkte vidare till Logen, där festen skulle hållas, for vi till till vitsand och blev fotograferade av duktiga Sanna. Eftersom jag och Stefan var värdpar tillsammans med Robert och Petra höll vi i hela festen. Ni ska veta hur stor press man får på sig när man håller i en hel bröllopsfest, hur pirrigt det var första gången att gå upp på scen och hur nervös man var att något skulle gå fel. Men allt gick som det skulle och det kunde inte bli bättre. Alla skrattade och slappnade av och det blev en oförglömlig kväll!

 


Kommentarer
Postat av: Maria

Tack igen gumman för all hjälp!! Dagen och kvällen blev helt perfekt!!! :) Puss!!

2010-10-05 @ 21:52:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback