You don't know, You don't know anything about me.

2010-07-19 @ 18:55:39
Jag och Stefan skippade Stockholm i sommar för att istället spara pengar till utomlandsresa i höst. Ångrar mig lite smått men det hade ändå inte gått ihop eftersom vi ska/har varit på flera bröllop i sommar, Stefan tog också körkortet den tiden vi hade tänkt att fara och jag fick samtidigt jobb.

Så egentligen skulle vi vara i Stockholm just nu och förmodligen sitta på någon uteservering och äta middag efter en dag med shopping, men istället har jag legat i solen hela dagen här i Piteå och nu har vi precis grillat hamburgare ute. Känns inte alls lika roligt, därför tröstade jag mig med lite nätshopping på Nelly.


Paret till vänster har jag haft en gång tidigare men eftersom det är sänkt pris på båda kunde jag inte låta bli, 299kr respektive 199kr.

Kommentarer
Postat av: Emma från Luleå

älskar marbleskorna, har 4 stycken :D

2010-07-20 @ 17:19:17
Postat av: '

Har också kikat på godingarna till höger, Skulle vilja veta.., är dom lika snygga i verkligheten? Och är dom okej att gå i med sin skyhöga klackhöjd?Skulle bli glad om du kunde recensera dom lite när du fått dom ?! ;D

2010-07-21 @ 18:15:18
Postat av: Sara

Ja, självklart kan jag göra det! Har dock höga förväntningar på dom eftersom alla säger att skorna är såå mycket snyggare i verkligheten. Får hoppas att dom lever upp till det, vilket jag tror starkt på! Men får se, återkommer med en resension av alla marble! :)

2010-07-21 @ 18:34:07
URL: http://sarastenbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback