Cape East

2010-10-25 @ 20:02:53


Det har varit två helt fantastiska veckor. Spenderade första veckan i Turkiet, Alanya med mina fina pojkvän och hans familj. Sedan gick det två dagar med att packa upp väskan, städa och tvätta innan det var dags att packa väskan igen inför en bloggkonferens - Blogg i norr på Cape East med In The Cold. Cape East ligger i Haparanda-Tornio tätt intill älven som gav en otroligt fin utsikt både från hotellrummen, spa- anläggningen, och konferenslokalen. Som jag tidigare skrivit ska jag börja hos In The Cold som Social Network Manager om en vecka och fick därför äran att följa dom till Haparanda från lördag till söndag.

Konferensen drog igång nästan direkt. Bloggaren Johanna Ögren (fashionista.se, bokhora.se och lillagumman.se) berättade om hur hon lyckades att bygga upp tre stora bloggar samt hur man kan skapa en framgångsrik blogg. Riktigt intressant och otroligt duktig kvinna.

Sedan fick vi möta deltagarna i tävlingen om den blogg som
på bästa sätt under 2010 har visat upp livet i norr. Isa (isa.nu/blog), Mari (lillamari.blogspot.com), Persilja (www.skonahem.com/blogg/persiljas-hus), Birgitta Wiik-Lindvall från C Bloggen (www.kuriren.nu/bloggar/), Lina Norberg Juuso (nsd.se/blogg/) samt Tv-spelaren Tejbz (youtube.com/tejbz).

Niklas Berg berättade senare kort om deras samarbete med facebook/norrbotten innan vi checkade in på hotellet. Jag blev positivt överraskad hur mysigt rummet var och hur fin toaletten var samt den fina utsikten. Efter att jag packat upp mina kläder tog jag på mig en Badrock och tofflor och gick ner till spa avdelningen där jag började med ett fotbad och sedan bastade jag i världens största bastu och provade på allt från finsk bastu till stenbastu. När jag inte satt i jacuzzin badade jag i den stora poolen samt satt på Skydeck i en annan pool och såg ut över Haparanda. Dunderduschen med iskallt vatten och isvaken var det enda jag inte provade av alla avdelningar. Annars var det helt fantastiskt, mysigt och avslappnande.

Efter avkopplingen på spa-avdelningen gjorde jag mig klar inför kvällen. Först prisutdelning med champagne och vinnaren är söta Isa, grattis. Sedan en god förrätt innan det var dags för varmrätten som bestod av fläskfilé och potatisgratäng. Fortsatte sedan kvällen i loungen (med jazzmusik av en otroligt begåvad pianist och sångerska som spelade jazz), tillsammans med sällskap av oerhört trevliga människor.

Cape East är ett underbart hotell som ni verkligen borde besöka, nästa gång ska jag ta med mig Stefan på en mysig och lyxig helg så man även hinner träna i Sveriges modernaste gym!

Detta var konferensrummet med otroligt fin utsikt över älven.


Lunch med Katarina (http://ordvinden08.wordpress.com/), Lina (http://www.nsd.se/blogg/bloggare.aspx?blogg=4829266), Thomas (http://braddjup.blogg.se/) och lilla Aron.

Bild lånad från Katarina (http://ordvinden08.wordpress.com/)

Deltagarna i tävlingen om den blogg som på bästa sätt under 2010 har visat upp livet i norr.

Detta var mitt rum, riktigt mysigt.Birgitta (http://kuriren.nu/bloggar/bloggare.aspx?blogg=5219968)

Persilja (http://www.skonahem.com/blogg/persiljas-hus/)

Isa vann bloggvinsten (isa.nu/blog)

Spenderade resten av kvällen med ett riktigt härligt gäng! Jan, Karin, Greta...Linda, Anders, Peter...

Några av alla bilder på
spa- anläggningen från Cape East hemsida:

Kommentarer
Postat av: Katarina

Hej Jag var själv där för en månad sen. Blev mycket imponerad av hotellet. Frukosten var en klar favorit, vad tyckte du om den?Med vänliga hälsningar Katarina

2010-10-25 @ 22:04:49
Postat av: Anna

Tack snälla du!Åh verkar helt underbart där...

Kanske man skulle ha hunnit dit med nicke innan bebbarna kommer.

2010-10-26 @ 09:25:49
URL: http://annabergstrom1985.blogg.se/
Postat av: Sara

Katarina - Kul att höra, frukosten var riktigt god. Tyckte speciellt om att de hade flera fil/yoghurtar man kunde välja mellan samt med färska bär till.

2010-10-26 @ 11:24:05
URL: http://sarastenbergs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback