Your love is a lie

2010-11-08 @ 13:54:19
Orsaken till att jag inte varit speciellt aktiv här är för att jag fått en egen domän av In The Cold som jag just nu håller på att leta en design till. Otroligt många att välja mellan men har fortfarande inte hittat någon som tilltalar mig. Till skillnad från den jag har nu här på blogg.se vill jag ha något ljust, enkelt och stilrent. Tips?

Hur som helst hoppas jag att sidan kommer att vara klar någon dag i veckan, då har jag förhoppningsvis även fått min Powershot G12 som jag väntat på. Återkommer med adressen till min hemsida/blogg när det är klart!

Close Your Eyes

2010-11-04 @ 11:52:00

Ni har väl inte missat Lanvin for H&M? Vad tycker ni om kollektionen? Jag fullkomligt älskar den, hoppas bara att resten av Sverige vågar satsa på färg.

I miss the time when you where here

2010-11-03 @ 21:41:06
När vi kom hem till huset hoppade vi direkt in i jacuzzin, men det tog inte länge innan jag klev upp igen då kände mig trött och hade väldigt ont i huvudet. Gick och la mig i sängen och morgonen därpå vaknade med migrän. Låg i soffan hela dagen och försökte vila upp mig inför idag som var första dagen på In The Cold. Vaknade i morse och kände mig piggare men långt ifrån fullt frisk så jag hoppas det är ännu bättre i morgon. Första dagen gick bra, lite hängig och förkyld men det var intressant, längtar bara till det har gått några dagar då man kommit igång och har koll på betydligt mer som händer. Nu ska jag gå och lägga mig igen, jag uppdaterar mer i morgon!

One day too late

2010-11-01 @ 17:05:01
Det har varit en händelserik helg. Först fest hos Stefan i fredags och sedan fest hos Maria och Björn i lördags innan utgång. Det var riktigt roligt båda dagarna men det förvånar mig att vissa personer aldrig förändras! Igår packade vi mina saker från Stefan och for hem till Stridholm, packade upp sakerna igen och packade ner lite andra saker. Har nämligen fått äran att bo i Maria och Björns nya hus medan dom är på smekmånad i tre hela veckor. Vi var också förbi i Niklas och Annas hus för att kika på saker dom lämnade kvar från deras flytt till Roknäs. Så tack Maria och Björn för att vi får bo i erat hus och tack Anna och Niklas för alla fina saker vi fick!

Nu ska fortsätta att packa, först lite kläder och sedan sakerna från Niklas och Anna som ska i kartonger. Tur att jag gillar att packa!