I've never felt so much love before

2010-05-22 @ 11:12:01


I just can't get you off my mind

2010-05-22 @ 11:04:58

Jag kan inte bestämma mig om dessa skor från Scorett. Jag vill och har alltid velat köpa dom men att lägga så pass mycket pengar nu på ett par skor jag inte kan använda för ens till hösten känns lite tveksam. Slutsålda överallt förutom i Luleå, blir nog att ringa dit senare idag!Something Right

2010-05-14 @ 18:26:56

Låg i hög feber och illamående hela tisdagen och onsdagen. Vattenbrist säger några, migrän säger andra. Som tur är vaknade jag helt frisk igår piggare än någonsin. Arbetade med städning i någon timma, räfsade bort löven från gården, solade en stund, sydde hårförlängningen och tränade i två timmar. Sedan bastade jag en stund innan jag avslutade kvällen framför film med några vänner. Idag har vi hunnit gå på stan, efter att jag fick hem de andra balskorna från Bronx har jag sökt efter lägre alternativ. Hittade ett till par väldigt bekväma pumps men tyvärr fanns det bara storlek 37 och nu när jag provade skorna hemma känns dom tyvärr alldeles för stora. Så om någon ska in till Luleå, säg till.

Stefan stoppade mig även för ett till skoköp, dessa var betydligt dyrare men mer användbara. Jag har läge älskat Acne pistols men har dessvärre inte lust att lägga 3000kr på ett par skor. Därför hittade jag en lite billigare variant så la undan dom till i morgon, förhoppningsvis blir det ett köp! Nu väntar pizza, sedan volleyboll.

A lot of people gonna be dissapointed when they find out, I love you and I need you. Til my heart stops beating, I'll never lose this feeling

2010-05-09 @ 22:55:51

Kom hem till Stridholm för en liten stund sedan, känner att jag behöver vara hemma en tid framöver så pappa kom och hämtade mig. Vi stannade och åt mjukglass innan vi fortsatte vår resa hem. Det var någonting jag och pappa alltid gjorde när jag var mindre, for på nätterna under sommaren in till stan och köpte mjukglass. Mer sånt tack!

Nu sitter jag med färg i håret som snart ska sköljas ut men först ska jag svara på en massa mail!

I know I didn't say that I loved you enough But just cause I wasn't saying it Doesn't mean that I wasn't thinking it

2010-05-09 @ 20:00:13


Brand new start

2010-05-09 @ 15:56:40

Iform.se
är en riktigt bra gratis hemsida där du lätt kan mäta hur långt du gått/cyklat/sprungit och hur många kalorier du förbränt. Jag kollar jämt hur långt jag gått och överraskas vaje gång över hur duktig jag har varit. Enkel att använda och väldigt användbar! Klicka på bilden för att börja mäta din runda direkt!We fell in love for a reason

2010-05-09 @ 13:15:07

Jag har aldrig varit ett fan av bloglovin, tycker det är mycket enklare att ha alla bloggar jag följer i webbläsaren. Nu ska jag ge det ett försök och se om jag stannar vid bloglovin eller om jag börjar om att använda webbläsaren istället!

Följ min blogg med bloglovin

You were the best I ever had

2010-05-09 @ 12:44:35

Underbara BH:r, finns på HM.com just nu.


Dear John

2010-05-09 @ 11:36:11

Jag hade alldeles för höga förväntningar på filmen Dear John därför blev jag besviken. Tycker också det var en dåligt val av skådespelare då dom inte lyckades förmedla känslor. Dock helt klart sevärd!I miss the years that were erased, I miss the way the sunshine would light up your face, I miss all the little things and I never thought that they'd mean everything to me

2010-05-08 @ 22:29:43

Dags för filmen Dear John som är baserad på en bok av Nicholas Sparks, samma författare som skrivit min favorit the notebook.


Peace is free

2010-05-08 @ 21:34:03


I’m sorry for the fact that I did not know That you were sitting home just wishing we Could go back to when it was just you and me

2010-05-08 @ 21:21:59

Det har varit en otrolig bra start på denna dag. Vaknade tidigt och gick ut och gick en halvmil innan frukost. Sedan efter frukosten satte jag igång med skolarbeten och har hållit igång sedan dess. Till middag grillade vi kött med klyftpotatis också åt jag världens godaste förrätt.

I morgon ska jag unna mig själv med att få håret och ögonbrynen färgade, det behövs. Och sedan ska jag cykla, träna och sola. Ser fram emot att göra något annat än bara arbeta med skolarbeten.

You look back one day and know I shared with you my gift. You wouldn’t think I’d just leave pack up and roll up my sleeve

2010-05-04 @ 22:07:47

Brist på inspiration? Nej, har bara enormt mycket att göra i skolan, många arbeten som ska lämnas in och därför hamnar bloggen åt sidan för tillfället. Idag tog jag en paus från alla arbeten och blev bjuden på lunch av Peter på thai garden, tack snälla du. Nu har jag precis kommit hem efter en lång promenad och en stund i solariet. Ska gå och fika lite innan jag kryper ner i sängen, har en lång dag framför mig i morgon!

I just wanna make you clap again, Just clap again

2010-05-02 @ 13:02:23

I fredags började jag valborg med att fara till Luleå med Agnes, Terese och Gabriella. Fick med mig hem lite skönhetsprodukter till balen och studenten. Vi bokade även bil till balen, det blir en limousine som vi får åka runt i en timma innan det börjar och sedan är det vi som inviger balen. Jag längtar som tusan.

Valborgskvällen spenderades nykter hos Stefan med en massa andra onyktra människor. Vi gjorde tacos som förövrigt var riktigt gott och såg några filmer i sträck. En riktigt bra valborg! Nu ska jag börja med skolarbeten och kommer förmodligen att arbeta med det hela dagen.