The sun comes out from a sea of clouds

2010-06-28 @ 14:22:08

Jag hade en helt fantastisk midsommar, den bästa någonsin. Vi kom fram till frevisören under torsdagskvällen, hade de bästa husvagns platserna på hela området tack vare Robert. I fredags började vi dagen med att sola på stranden, det var hur fint väder som helst. Sedan åt vi alla lunch på stranden, varma baguetter med grönsaker, vin och jordgubbar. Kort därefter spelade vi boule i olika lag innan det var dans runt stången.

Innan middagen blev det volleyboll som var hur roligt som helst, otroligt jämna lag men vi vann ändå. Efter volleyboll matchen gick vi och duschade och gjorde oss klara för kvällen, Stefan grillade fläskfile och stod för middagen som förövrigt var helt underbar. Sedan gick vi till resturangen där det var underhållning för kvällen. Avslutade midsommar med nattvolleyboll.

Lördagen bjöd på minigolf, sockervadd, shopping, sol, linbana och mys på stranden. Vi for hem igår men jag ville verkligen inte fara. Efter över två timmar bilresa hann jag vara hemma i 30 minuter innan det var dags att fara och jobba. Nu är jag hemma i Stridholm, ska börja packa upp mina kläder, tvätta och städa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback