All I've got are screams inside but somehow they come out in a smile

2010-06-30 @ 00:07:17

Kom hem för en stund sedan från Björn och Maria, har hjälpt till att måla deras nybygda hus men vi hann också med mycket annat. Promenad, klädprovning, lite fotboll och en hel del prat. Det var kul! Kom inte hem tomhänt, fick en Victoria Secret bh, ett par skor och en klänning av Maria. Tack snälla du! Nu ska jag lägga mig och se The Boutdy hunter. Det blir en tidig morgon, Angelica kommer hit ett tag innan vi far vidare till stan, måste hitta något till Stefan som fyller åt på fredag!


Smiling through

2010-06-29 @ 13:46:27
Grymt! Acne har lyckas än en gång!
A day to be alone

2010-06-29 @ 12:28:51
God morgon, tog en lång sovmorgon för att hostan höll mig vaken i natt. Nu är det bättre och jag hoppas att den försvinner helt snart. Idag är det pysseldag, ska rensa allt i rummet, möblera om och hitta en lösning så att alla mina skor ska få plats stående, garderoben är full och resten ligger i en hög på garderoben. Inte okej!
Men först, frukost!

Blame it on me

2010-06-28 @ 22:43:06
För några timmar sedan for jag med Anna och mamma på bilbingo för första gången i mitt liv. Faktiskt ganska intressant men efter efter ett tag blev man less. Tyvärr ingen vinst i våran bil men vi skrattade ändå, kanske lite för mycket. Hur som helst var det mycket mer folk än jag förväntade mig, och mycket mer vinster. Tror dock att det där var första och sista gången jag far på bilbingo men nu har man testat det i alla fall.

we search for the promised land

2010-06-28 @ 15:29:32

Nellys rea öppnade idag, beställde hem ett par svarta chinos från Acne, 545 SEK (ord. 1095 SEK), ett par skor från wildflower by Kenza, 400 SEK (ord. 800 SEK), och två väskor, 149 SEK och 129 SEK, återstår att se om det blir retur eller inte.


The sun comes out from a sea of clouds

2010-06-28 @ 14:22:08

Jag hade en helt fantastisk midsommar, den bästa någonsin. Vi kom fram till frevisören under torsdagskvällen, hade de bästa husvagns platserna på hela området tack vare Robert. I fredags började vi dagen med att sola på stranden, det var hur fint väder som helst. Sedan åt vi alla lunch på stranden, varma baguetter med grönsaker, vin och jordgubbar. Kort därefter spelade vi boule i olika lag innan det var dans runt stången.

Innan middagen blev det volleyboll som var hur roligt som helst, otroligt jämna lag men vi vann ändå. Efter volleyboll matchen gick vi och duschade och gjorde oss klara för kvällen, Stefan grillade fläskfile och stod för middagen som förövrigt var helt underbar. Sedan gick vi till resturangen där det var underhållning för kvällen. Avslutade midsommar med nattvolleyboll.

Lördagen bjöd på minigolf, sockervadd, shopping, sol, linbana och mys på stranden. Vi for hem igår men jag ville verkligen inte fara. Efter över två timmar bilresa hann jag vara hemma i 30 minuter innan det var dags att fara och jobba. Nu är jag hemma i Stridholm, ska börja packa upp mina kläder, tvätta och städa!


Forever with you

2010-06-23 @ 20:08:20

Den 8e Juni, gick jag på röda mattan med min fina pojkvän Stefan. Balen ägde rum på Pite havsbad och det var en helt magisk tisdag som jag aldrig kommer att glömma. Efter att duktiga make up artisten Carro Alm gjort min make up och frisören Kamilla Lundgren gjort min frisyr hämtade limousinen oss klockan 4. Jag, Stefan, Mikaela, David, Agnes, Björn, Natalie och Fredrik var helt överlyckliga över att vi fick chansen att åka runt i l limousinen en timma och dricka champange innan vi åkte förbi bilkön på havsbadet och invige balen!

Här kommer några av alla bilder från dagen och jag vill även tacka alla er som gjorde min kväll så fantastisk!
Life on the moon

2010-06-23 @ 18:18:55
I morgon åker jag tillsammans med familjen Bergh till Frevisören (Kalix havsbad). Här ska vi fira midsommar med att dansa runt stången, grilla och underhållning på kvällen. Självklart ska vi göra andra aktiviteter under helgen, vi ska bada på den långgrunda sandsranden, åka trampbåt, sola på stranden, spela beachvolleyboll och spela minigolf. Det kommer bli hur kul som helst, en riktig midsommar!


Already over

2010-06-23 @ 15:39:54

Den 1 Juni åkte jag till London med klassen, MP3A. Det var en helt fantastisk resa i sex hela dagar som bjöd på mycket. Vi var på studiebesök på BBC Television Centre och fick en rolig och händelserik guidad tur. Vi besökte Science Museum som är ett sex våningar stort teknikmuseum, riktigt intressant. Vi var på fotoutställningar, åt lunch i Hyde Park, åkte guidad busstur och såg Madame Tussaud’s, London Eye, Tower Bridge, Big Ben m.m. Vi träffade Evelina Engberg, en tidigare elev på medieprogrammet på strömbackaskolan, som nu har studerat klart till filmarbetare vid TVU. Hon berättade om hur det är att studera i London och om hur det är att leva hennes nya liv.

Vi hade också en hel del fritid. Vi tillbringade dagarna på oxford street, spenderade många timmar på några affärer. På kvällarna var vi på olika uteställen, allt från mysiga sportbarer till gayklubbar och stora klubbar, som ministry of sound. Vi bodde på Astor Quest som ligger vid Hyde Park, hostlet var under mina förväntningar men vi gjorde det bästa av situationen och siktade på att ha kul istället, och det lyckades vi med!


Billionaire

2010-06-23 @ 14:16:33

The truth

2010-06-23 @ 13:09:09


Det har hänt så otroligt mycket dom senaste veckorna och jag visste att jag knappt skulle ha tid att blogga, därför tog jag en pause. Under över en hel månad har jag varit med om mycket, två hårda veckor som bara innehöll skolarbeten, sedan sattes betygen och jag åkte till London sex dagar med klassen. Veckan efter var den bästa veckan i mitt liv, jag gick balen med min fina pojkvän, var på studentfester med mina vänner och sist men inte minst, tog studenten. Helt ofattbart, Vad hände egentligen? Hur kunde allt gå så snabbt? Det var två helt magiska veckor i mitt liv.

Förra veckan designade jag bloggen och istället för att köra på det vanliga, vitt och svart, enkelt och tråkigt så kände jag att det var dags för lite förändring, färgstarkt och sommar. 
Åter till det verkligheten, jobbet, bloggen och livet!


About Sara Stenberg

2010-06-17 @ 14:32:26

Sara Stenberg, 19 år. Bosatt i Norra Svergie, Piteå. Nybliven student och jobbar på Karls Källa men drömmer om annat. Älskar mode, shopping och film. Har ett stort intresse för design och funderar på att starta Elvira - digital magazine online, en modetidning på bloggen. Idén är kul men mycket kan förändras så får helt enkelt se vad framtiden bjuder på!

Kontakt: Sarastenberg@msn.com