I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

2010-08-05 @ 15:32:03

Den 3/7 var det dags för Marias möhippa. Under lördagsmorgonen kom det en MC-kille hem till Maria & Björn. Med sig hade han ett kuvert där det stod vad hon skulle packa på några minuter. Sedan fick hon åka motorcykel till Haraholmen där gokart och möhippaegänget väntade. Eftersom Maria gillar fart fick hon tävla mot några av oss tjejer i gokart. Efter Haraholmen åkte vi in till stan för att äta lunch på Södrahamn.

Efter lunchen fick Maria en lapp där det stod "näcken underhåller". Hon fick ta på sig en nakendräkt på det motsatta könet och en blockflöjt att spela på. När hon fått ihop 50kr fick hon sin belöning - en ansiktsbehandling och massage. Sedan blev hon sminkat och fick håret fixat inför kvällen.

När alla tjejer gjort sig klar inne på lime och efter en timma av lustgårdens snuskiga visning av olika produkter tog vi en taxi till Sjöbodan när middagen väntade. Efter maten blev Maria uppdragen på scen av Patrik Öhlund och fick sjunga en trudelutt me honom. Sedan var det dags att gå vidare och fira kvällen på Statt där vi hade VIP.

Det var en riktigt rolig dag och natt och det var oerhört kul att lära känna alla!


Kommentarer
Postat av: Maria

Haha!!! Guuu va ful ja va i den där dräkten! Men jag bjöd iaf på mig själv :) Helt klart en av de bästa dagen i mitt liv!! Och det var tack vare Er!

2010-08-05 @ 23:26:38
URL: http://mariamajastenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback