When the drugs don't work no more, you get high on life

2010-08-09 @ 10:20:32
Igår var vi hos Maria och Björn, alla tärnor, bestmen, marskalker, toastmaster, värdpar träffades och provade kläder, bestämde vem man skulle gå med och fikade. Det var riktigt kul.

Nu ska jag gå och duscha, ska till Luleå med Maria och senare ska jag till Anna som fyller år idag, Grattis!

Love the way you lie

2010-08-08 @ 11:11:10

I will always love you til my heart stops beating

2010-08-07 @ 17:16:06
Caroline and Kate Bosworth matchar de röda skinnbyxorna perfekt till nudefärgat. Om någon hittar några någonstans, skriv till mig!


Don't you see that I'd do anything to keep you with me ?

2010-08-07 @ 17:06:06
Har spenderat hela denna fina dag på havet i bikini. Killarna åkte ring bakom båten medan jag solade. Skrattade så jag tappande andan för det mesta. Mer sånt!


Just gonna stand there and hear me cry, Well that's all right because I love the way you lie

2010-08-06 @ 17:39:59
Förra helgen var en bra helg. På fredagen var vi först hos Claes innan vi begav oss till PDOL och i lördags fyllde Maria 24 år och det firades med en stor fest hemma hos dom innan vi fortsatte kvällen på festivalen. Vi var mer än 45st hos Maria och Björn och det var hur trevligt som helst!

Maybe our relationship isn't as crazy as it seems.

2010-08-05 @ 18:55:27
Jag var en av dom få som hann med att klicka hem Marble skorna från Nelly.com för ynka 89kr styck. Lite stora i storleken och luktar väldigt mycket plast, annars helt perfekta. Lät skorna stå ute någon dag vilket minskade lukten väldigt mycket. Trots sin höga klack på 14cm så är dom väldigt bekväma och absolut värda 89kr. Två par fick jag av Stefan och de andra köpte jag själv.

Have you ever love somebody so much you can barely breathe?

2010-08-05 @ 18:08:42
Jag var tvungen att hitta en lösning till alla mina skor, så nu har en stor skohylla/skåp med 6st hyllor flyttat in bredvid garderoben. Tidigare hade jag mina skor i garderoben och där ryms det endast 30 par skor vilket var en oerhört katastrof. Men tack vare skohyllan som jag flyttat in ryms ytterligare 30 par skor. Så nu står i alla fall 60 par av mina skor på en hylla. Resten ska jag lösa senare med en enkel hylla ovanför som rymmer 10 par skor. Sedan får jag låta det vara så tills jag flyttar. Kravet på den lägenheten är att det ska finnas en walk in closet eller ett rum över där garderoben ska vara!Just gonna stand there and watch me burn, well that's all right because I like the way it hurts

2010-08-05 @ 15:51:46
Igår var jag hos Maria och planerade inför bröllopet, tillsammans med ost och kex hann vi med oerhört mycket och nu är det inte många dagar kvar. Om nio dagar gäller det, är övertygad om att det kommer att bli världens roligaste och underbaraste bröllop. Jag längtar! Min frånvaro i bloggen har berott på att jag helt enkelt inte haft tid. Under kvällarna sitter jag och jobbar med festhäftet och vigselhäftet och på dagarna försöker jag tillbringa så mycket tid ute i solen samtidigt som jag jobbar. Det är ett stort ansvar att vara värdpar men framför allt kul. Och nu ska jag vara tärna också, så är på jakt efter en klänning som är omöjlig att få tag på, vi får se hur det hela slutar!I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

2010-08-05 @ 15:32:03

Den 3/7 var det dags för Marias möhippa. Under lördagsmorgonen kom det en MC-kille hem till Maria & Björn. Med sig hade han ett kuvert där det stod vad hon skulle packa på några minuter. Sedan fick hon åka motorcykel till Haraholmen där gokart och möhippaegänget väntade. Eftersom Maria gillar fart fick hon tävla mot några av oss tjejer i gokart. Efter Haraholmen åkte vi in till stan för att äta lunch på Södrahamn.

Efter lunchen fick Maria en lapp där det stod "näcken underhåller". Hon fick ta på sig en nakendräkt på det motsatta könet och en blockflöjt att spela på. När hon fått ihop 50kr fick hon sin belöning - en ansiktsbehandling och massage. Sedan blev hon sminkat och fick håret fixat inför kvällen.

När alla tjejer gjort sig klar inne på lime och efter en timma av lustgårdens snuskiga visning av olika produkter tog vi en taxi till Sjöbodan när middagen väntade. Efter maten blev Maria uppdragen på scen av Patrik Öhlund och fick sjunga en trudelutt me honom. Sedan var det dags att gå vidare och fira kvällen på Statt där vi hade VIP.

Det var en riktigt rolig dag och natt och det var oerhört kul att lära känna alla!